lauantai 23. helmikuuta 2013

Herkuttelua

Alkuviikko oli täällä aurinkoinen ja aika lämmin, mutta loppuviikko on ollut kylmä. Tänään ulkona leijaili jopa muutamia lumihiutaleita. 

Viime viikon sunnuntaina olimme varanneet pöydän Mamie Bigoude creperié/ravintolasta. Tästä paikasta tuli kerralla mun suosikkiravintola täällä! Paikka on sisustettu mummon asunnoksi ja jokainen pöytä sijoittuu johonkin mummon huoneeseen. Täällä voi siis syödä esim. mummon makuuhuoneessa tai kuten me teimme, pyykkituvassa. Minä söin suolaisen galetten (crepén suolainen versio) ja jälkiruuaksi makean crepén. Suosittelen!


silityslauta katossa Mami Bigoudessa

Kaverin jälkkäritarjotin







Tää paikka pitää ehdottamasti kokee itse, tunnelmaa ei pysty tallentaa kameralle. Teki mieli tutkia joka paikka! Tää on tosi suosittu ravintola, joten pöytävaraus kannattaa tehdä. 

Täällä kun ollaan, niin tulee nautittua aika paljon ranskalaisia herkkuja. Eilen kävin ostaa ekaa kertaa patongin leipomosta. Aika äkkiä unohtuu karppaukset ja hiilarikammo, kun maistaa ranskassa leipomon patonkia! Se oli taivaallista! Kipasin vielä kaupasta hakee kylkeen brie-juustoa. 

Eilen oltiin vaihtareiden kaa tuttuun tapaan Place Plumeraulla ja jatkoimme siitä Pym's klubiin. Oli mukava päästä tanssimaan pitkästä aikaa! 

Mitäs Suomeen?? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti