maanantai 21. tammikuuta 2013

Operaatio kuntosalin metsästys

Tänään lähdettiin itävaltalaisen vaihtarin kanssa etsimään mukavaa kuntosalia, jonka jäseneksi voitaisiin liittyä. Tehtävä osoittautui, kuten ranskassa yleensäkin kaikki, hieman haastavaksi. Päivä hurahti jälleen kerran lähinnä bussissa istumiseen! Kävimme myös kansainvälisten palveluiden toimistossa maksamassa yliopiston tarjoamat Pack Sport-liikuntakortit. Kortilla voi osallistua kolmelle liikuntakurssille lukuvuoden aikana ja lisäksi joihinkin liikuntatapahtumiin.

Viikon kohokohta: KUNTOSALI! Otimme kolmen kuukauden jäsenyyden Moving Tours-kuntosalilta. Hintaan sisältyy ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalin käyttö. Salilla on myös sauna (!!) ja hammam eli joku turkkilainen sauna. Nää voitas hankkii Monnarillekin?

Salikierroksen jälkeen kävin syömässä yliopiston ruokalassa. Taas oli sellasta ruokaa, että ei kyllä tienny yhtään mitä söi! Ihan syötäväähän se oli. Mutta täällä on vähän tapana upottaa kaikki rasva-kerma-sekoitukseen. Lisukkeet saa valita itse, mutta yhtenä vaihtoehtona on lähes aina ranskalaiset. Ateriaan kuuluu myös jälkkäri (vanukas, jogurttia, hedelmä, jotain outoa) ja juusto tai jogurtti. Leipänä on valkoinen sämpylä. Salaattia saa pienen kipon. Ja salaatti on tietysti kuorrutettu jollakin öljyllä tai kastikkeella. Ruuat on maultaan ihan ok, mutta kyllä täällä alkaa arvostaa Sonaatin (Jkl:n opiskelijaruokalat) pöperöitä!

Hyvin hurisee, mitäs sinne Suomeen?


2 kommenttia:

  1. Täällä Suomessa on talvista, nytkin satelee lunta, pakkasta lienee n. 5 astetta.

    VastaaPoista
  2. Täällä tulee vettä tasaisin väliajoin ja on aika viileetä.

    VastaaPoista